Nadszedł czas na rozpoczęcie sezonu
grillowego 2017 !
Dziś przedstawiam szaszłyki i
pieczarki, które możecie przyrządzić na grillowanie – zdjęcia przygotowanych
potraw przed grillowaniem. Niestety – po grillowaniu przysmaki tak szybko
zniknęły ze stołu, że nie zdołałam uchwycić ich na zdjęciach.
Składniki na pieczarki grillowane:
- dowolna ilość pieczarek na osobę
- 1 opakowanie serka camembert naturalny
- pół czerwonej papryki
- majeranek, pieprz ziołowy, sól, kurkuma
Pieczarki obieramy i myjemy.
Paprykę myjemy i kroimy w małe
kawałki.
Każdą pieczarkę faszerujemy kawałkiem
papryki, sera camembert i posypujemy solą i przyprawami.
Można serwować na grilla.
Smacznego !
Wygląda apetycznie! :-)
OdpowiedzUsuńJadłbym.
OdpowiedzUsuń