Wegetariański grill cz. 2 - pieczarki grillowane



 


Nadszedł czas na rozpoczęcie sezonu grillowego 2017

Dziś przedstawiam szaszłyki i pieczarki, które możecie przyrządzić na grillowanie – zdjęcia przygotowanych potraw przed grillowaniem. Niestety – po grillowaniu przysmaki tak szybko zniknęły ze stołu, że nie zdołałam uchwycić ich na zdjęciach.



Składniki na pieczarki grillowane:

  • dowolna ilość pieczarek na osobę
  • 1 opakowanie serka camembert naturalny
  • pół czerwonej papryki
  • majeranek, pieprz ziołowy, sól, kurkuma



Pieczarki obieramy i myjemy.

Paprykę myjemy i kroimy w małe kawałki.

Każdą pieczarkę faszerujemy kawałkiem papryki, sera camembert i posypujemy solą i przyprawami.

Można serwować na grilla.


Smacznego !



Komentarze

Prześlij komentarz

Dziękuję za komentarz :)