Grillowanie w trakcie, więc kolejny
przepis na pieczarki, tym razem z jabłkiem !
Zdjęcia przygotowanych potraw przed
grillowaniem. Niestety – po zgrillowaniu przysmaki tak szybko zniknęły ze
stołu, że nie zdołałam uchwycić ich na zdjęciach
- dowolna ilość pieczarek na osobę
- 1 opakowanie serka camembert naturalny
- pół czerwonej papryki
- 1 duży pomidor
- 2 jabłka
- 1 cebula
- ogórki konserwowe
- majeranek, pieprz ziołowy, sól, kurkuma
Pieczarki obieramy i myjemy.
Pomidora myjemy i obieramy.
Jabłka kroimy w kawałki.
Każdą pieczarkę faszerujemy: kawałkiem
papryki, pomidora, cebulką, serem camembert, kawałkiem jabłka i posypujemy solą
i przyprawami.
Nadziewamy także ogórka
konserwowego lub jego kawałek.
Można serwować na grilla.
Smacznego !
Komentarze
Prześlij komentarz
Dziękuję za komentarz :)