Koktajl bananowo-porzeczkowo-kokosowy z zarodkami pszennymi i awokado - teczasmakow

Breaking

teczasmakow

"Umysł jest swoim własnym panem i sam potrafi niebem uczynić piekło, a piekłem niebo." - John Milton

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

poniedziałek, 27 lutego 2017

Koktajl bananowo-porzeczkowo-kokosowy z zarodkami pszennymi i awokado





Szybki i zdrowy koktajl z zawartością antocyjanów, dobry dla wzmocnienia organizmu, podniesienia odporności czy też dla poprawy wzroku

Składniki na 2 porcje:

  • 1 banan
  • garść czarnej porzeczki
  • łyżka zarodków pszennych
  • 1/3 szklanki mleczka kokosowego własnej roboty
  • pół awokado
  • 100 ml jogurtu naturalnego
  • 1 łyżeczka miodu
  • po 1 migdale na porcję


Awokado myjemy, kroimy na pół i obieramy ze skórki.

Banana, awokado, otręby, miód, jogurt, porzeczkę – wrzucamy do blendera i blendujemy

Przelewamy do szklanek i ozdabiamy migdałem.

Spożywać od razu po przyrządzeniu.

Smacznego :)



 



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za komentarz

Post Top Ad

Responsive Ads Here