fot. sowkaga |
fot. sowkaga |
Bakteriobójcze właściwości pora,
jogurt naturalny oraz kiszony ogórek to podstawa w okresie spadku odporności
Składniki:
- 1 średniej wielkości por (najlepiej młody z miękką zieloną częścią)
- 1-2 ogórki kiszone
- 3 plasterki cebuli
- 100 ml jogurtu naturalnego
Cebulę obieramy i myjemy.
Pora
myjemy i kroimy w cienkie plasterki.
Ogórki kroimy w cienkie plasterki
lub w kostkę. Cebulę kroimy w kostkę.
Por, ogórki i cebulę przekładamy do
miski, dodajemy jogurt naturalny i mieszamy.
Smacznego :)
fot. sowkaga |
Super blog!!! Przepisy łatwe, proste i nie kosztowne.Jestem początkująca i bardzo podoba mi się ten blog.Dzięki!
OdpowiedzUsuńCieszę się, że blog się podoba. Na pewno znajdziesz tu dużo prostych przepisów i porad.
UsuńPozdrawiam :)